Ja, het mag! Kijk- en meetdag

Zaterdag 6 juli was een dag om naar uit te kijken – letterlijk en figuurlijk! Want op die dag mochten onze jongeren een kijkje ๐Ÿ˜ฒ nemen in het nieuwe pand. En niet alleen de jongeren waren nieuwsgierig, ouders, verzorgers, familie en vrienden waren dat zeker ook!

Spannend, spannend, spannend – want in je eigen toekomstige appartementje kijken, zien waar je straks komt te wonen – het is toch allemaal wel een enorme verandering.

En tsja, meten = weten wordt er gezegd, dus met je rolmaat of duimstok๐Ÿ“op zak naar het gebouw en lekker rondkijken en maten opnemen! Hoe ver staat de ๐Ÿšพ naar voren, is er ruimte voor een ๐Ÿšฟ, wat mag de hoogte van de ๐Ÿ†’kast zijn, etc. etc. Vandaag werd het allemaal duidelijk.

Spannende tijden breken aan, want de oplevering is niet ver weg meer! We kunnen eigenlijk niet meer wachten maar zullen (helaas) wel moeten ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜

Hier ook een een linkje naar een stukje berichtgeving vanuit Woonpartners Midden-Holland over deze kijk- en meetdag – inclusief een leuke fotoalbum! (foto’s zijn gemaakt door Oscar van der Wijk – Gouda)

Dit is toch mannenwerk..?? Grapje! ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ