Begeleiden doet verblijden!

Hoe mooi is het om mensen te (kunnen) helpen…..
Wat je geeft maar dubbel en dwars terugkrijgt, dat is iets wat je zelf moet ervaren, gewoon…….door het te doen…….
En die mogelijkheid kunnen we je nu bieden, dus….opzij die twijfel….maak gebruik van deze mogelijkheid en doe het gewoon!

Voor 2 jongens (broers) met een visuele beperking zijn we op zoek naar een nieuwe begeleider.
Iemand die een (betaald) zaterdagbaantje zoekt en die wil ervaren hoe dankbaar, mooi en leuk het werken met jongeren met een beperking is.

Bij begeleiden kun je bijvoorbeeld denken aan de jongens op zaterdag naar de voetbal brengen. Nou, zeg eens eerlijk, dat had je niet verwacht hè, visueel gehandicapt en toch in een voetbalelftal!! En echt, het kan en de jongens doen het – met veel plezier! Bijzonder, bijzonder, bijzonder……

En als er op (zater)dagen geen voetbal is, dan is het leuk om andere dingen te ondernemen. Verzin iets, fietsen op de elektrische tandemfiets van de jongens bijvoorbeeld, de jongens zijn voor veel dingen in (ik heb al eens met ze gebowld!).

Beide broers zijn jongvolwassenen, in de twintig en super-zelfstandig! Ze wonen zelfstandig bij ons hier op het wooncomplex, beschikken ieder over een eigen (schitterende) kamer en zijn altijd vrolijk!
Echt waar, de dingen die ze zelf doen en kunnen, ze verrassen je iedere keer weer. En je kunt met ze lachen, ook niet onbelangrijk toch?!

En toch zijn er natuurlijk die dingen waarbij de jongens geholpen moeten worden, want autorijden als je visueel gehandicapt bent is niet mogelijk. En daar kun jij als begeleider bij helpen.
Dus je autorijbewijs is wel noodzakelijk, maar dat begrijp je vast.

Heb je na het lezen van dit stukje interesse en wil je wat bijverdienen op zaterdag, stuur dan een berichtje naar .

En schroom niet, wacht niet, maar doe het gewoon – iedereen komt in aanmerking, jong, oud, en alles ertussenin – als je maar een autorijbewijs hebt!