Partners

Woonpartners Midden Holland
Woonpartners Midden-Holland (WMH) is een vraaggestuurde organisatie zonder winstoogmerk, actief in de regio Midden-Holland en in het bijzonder in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. Zij richt zich primair op mensen die niet of moeilijk zelfstandig in hun woonbehoefte kunnen voorzien. WMH werkt vraaggericht en richt de dienstverlening naar de vragen van de klanten en ketenpartners. WMH vertaalt dit naar producten, diensten en concepten. Dat doet WMH bij voorkeur in samenwerking. Zo is ook dit woon/zorgproject ontstaan.

http://www.woonpartners-mh.nl

ASVZ
ASVZ is een zorgorganisatie, gespecialiseerd in kleinschalige zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Meer dan 5000 medewerkers zetten zich samen met ruim 1600 vrijwilligers in voor ongeveer 5200 cliënten in Zuid-Holland en West-Brabant. Dat kunnen (jong)volwassenen, ouderen, kinderen of gezinnen zijn. ASVZ heeft een schat aan specialistische kennis en ervaring in huis. Alle teams binnen ASVZ hebben één gezamenlijk doel. De best mogelijke betaalbare zorg bieden aan cliënten.

http://www.asvz.nl

Gemeente Zuidplas
Zuidplas is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente is op 1 januari 2010 ontstaan door een vrijwillige fusie van de voormalige gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle. De gemeente telt 40.745 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS). Het gemeentebestuur is vanaf het ontstaan van Zuidplas in 2010 te Nieuwerkerk aan den IJssel gevestigd.

http://www.zuidplas.nl

Van Wijnen Projectontwikkeing West B.V
Van Wijnen is al ruim een eeuw lang actief in het realiseren en beheren van vastgoed. Van Wijnen voorziet zijn klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Van Wijnen is een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van de klanten staat voorop. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, corporaties, instellingen of beleggers, klanten kiezen voor Van Wijnen omdat men maatwerk levert, kennis heeft van lokale markten en hierdoor uitstekend in staat is om in te spelen op de behoeften van klanten.

https://www.vanwijnen.nl

Venster Architekten

Venster Architekten is een professioneel en veelzijdig architectenbureau. Creativiteit wordt gekoppeld aan jarenlange bouwkundige ervaring. Kennis van bouwtechniek, bouwproces en regelgeving wordt zo vroeg mogelijk in het ontwerpproces geïntegreerd. Het opdrachtenpakket is zeer divers en bevat naast woningbouw ondermeer zorg- complexen, kantoren, scholen en interieuropdrachten. Uitgangspunt is de wensen van de opdrachtgever te vertalen in een heldere, betekenisvolle en eigentijdse architectuur. Respect voor de historie van een locatie speelt daar een belangrijke rol in. Iedere opgave wordt blanco benaderd, wat kan leiden tot verrassende en vernieuwende concepten.

http://www.vensterarchitekten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *