Janita

Hallo allemaal, mijn naam is Janita.

Momenteel ben ik nog woonachtig in een begeleidingsproject in Waddinxveen maar hoop snel in mijn nieuwe huisje in Moordrecht te kunnen wonen.
Ik werk bij Medig in Moordrecht, binnenkort gaan we als bedrijf verhuizen naar Bleiswijk. Bij Mediq pak ik glucosetesters in en vouw doosjes hiervoor.
Mijn hobbies zijn oa korfballen, ik korfbal bij de IJsselvogels, op dinsdag train ik en op zaterdag eens in de maand een wedstrijd elders in de regio.
Ook hou ik van kleuren en van legpuzzels maken ondertussen luister ik graag naar de muziek die mijn broer Leon voor mij op een cd heeft gezet. Ik ben 28 jaar.
Op 2 jarige leeftijd  heb ik een bactierele infectie gehad; daardoor mijn beperking. Ik leer moeilijk en heb bij sommige dingen hulp nodig, wat ik soms moeilijk vind om te vragen.
Ik heb twee zussen  en een broertje ik ben de oudste van het stel. Mijn ouders zijn gescheiden, mijn moeder woont in Nieuwerkerk ad IJssel en mijn vader woont samen met mijn bonusmoeder in Rotterdam met een kat en twee honden.

Met vriendelijke groet Janita.

Onze Facebook pagina