Joanne

Mijn naam is Joanne van Uum, ben geboren op 12 maart 1995 in Gouda.
Mijn twee oudere broers zijn Huib-Jan en Herman. Huib-Jan heeft een paar jaar in China gewoond, maar woont sinds augustus 2017 weer in Gouda met mijn schoonzus. Herman woont momenteel in Beiroet, in Libanon.
Tijdens mijn lagere en middelbare school  zat Ik op de Piramide in Den Haag.
Vanaf februari 2014 tot december 2016 woonde en leerde ik op Parc Spelderholt in Beekbergen. Sinds december 2016 woon ik weer bij mijn ouders in Gouda.
Sinds februari 2018 werk ik op de maandag, woensdag en vrijdag op de ADM Groep, van Gemiva SVG Groep in Gouda. Daar heb ik het enorm naar mijn zin.

Mijn hobby’s:
Schrijven: Ik heb een eigen boek geschreven, ik vind het fijn om mijn gedachten op te schrijven. Doormiddel van een besloten groep op Facebook, hou ik mensen op de hoogte van de woning, activiteiten en mijn blog.  Dit doe ik sinds maart 2017.
Tv kijken: Wie is de Mol, Expeditie Robinson, Spangas, Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Tsjek. Films en Series kijken op Netflix.
Muziek luisteren: Radio 10 of Spotify. Ik ben groot fan van de Friese – Groningse coverband Vangrail. Ze spelen ook eigen werk. Ik ken ze al een paar jaar en vindt het altijd erg fijn om ze te zien tijdens een optreden of op televisie. Ik heb regelmatig contact met de manager via sociale media.
Computeren, Facebook, twitter en administratieve taakjes.
Naar Feyenoord gaan. Ik heb al een paar jaar een seizoenkaart.
Mijn favoriete eten: Lasagne, patat, pannenkoeken, roomsoesjes, macaroni, macaroni met boursin, bitterballen, spinazie. Het eten van mijn schoonzus!

Hoop dat jullie zo een beetje een idee krijgen van mij!
Met vriendelijke groet,
Joanne

Onze Facebook pagina