Lotte

Ik ben Lotte, ik ben 17 jaar en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik woon daar samen met mijn ouders. Ik heb een oudere broer Lars die op kamers woont in Rotterdam.
Ik zit in Rotterdam op school, op VSO de Hoge Brug. Komend schooljaar ga ik twee dagen in de week een soort stage lopen bij Odeon, hier ga ik meubeltjes helpen opknappen. We gaan ze schuren, verven of in de was zetten.
Ik logeer twee weekenden in de maand in een logeerhuis en vind het daar erg gezellig.
Op woensdagmiddag roei ik bij revalidatie-roeien in Rotterdam. Buiten roeien vind ik nog eng, dus ik roei daar in een binnenbak. Op de zaterdagen dat ik niet logeer, ga ik naar swingkids, een gym/dansclubje.
Ik hou van knutselen, muziek luisteren van oa Nick en Simon, Guus Meeuwis en alle liedjes uit de top 40 en kijk graag  filmpjes op mijn Ipad. Ik vind het leuk om de planten water te geven en ga graag naar de dierentuin. Mijn favoriete dieren daar zijn de krokodillen. Wel eng, maar als ik daar heen ga wil ik ze wel altijd zien.
In de zomer hoop ik altijd luchtballonnen te zien, die vind ik erg leuk.
Nu woon ik nog lekker thuis maar ik vind het leuk om over een tijdje in Moordrecht te gaan wonen, samen met de andere jongeren.

Onze Facebook pagina