Een speurtocht vol hartstocht!

Ook hier bij ons op het wooncomplex is COVID-19 (ook wel Corona-virus genoemd) aan de orde van de dag…….en we nemen dit zeer serieus! Want er zijn kwetsbare bewoners die bij ons wonen en dus willen we zoveel mogelijk risico’s beperken.

Er zijn allerlei maatregelen getroffen ter bescherming van onze bewoners en alle dagbestedingen zijn gesloten, in ieder geval tot 6 april a.s. Dus moeten onze jongeren op het complex blijven en worden er activiteiten gehouden om de dag door te komen.

Zo ook een speurtocht! Wat een gaaf idee, toch even gecontroleerd naar buiten met z’n allen en voor een stuk afleiding zorgen. Want ook al begrijp je wat er aan de hand is, voor je gevoel kan een dag dan toch lang duren! En het was enorm leuk, we hebben ons uitstekend vermaakt – dat is op de foto’s wel te zien!

Dus een groot compliment aan alle zorgverleners op ons wooncomplex voor hun enorme inzet en flexibiliteit in deze periode!! Want dagelijks wordt er niet alleen zorg verleend, maar worden er ook nieuwe leuke activiteiten gestart om lekker bezig te blijven!