Vieren maar met een receptie voor het nieuwe jaar!

Door Janita & Iris - toekomstige bewoners van ons ouderinitiatief

Hallo allemaal,

Hier een stukje over de nieuwjaarsreceptie van 19-01-2019.
Het was een winterse dag op de volkstuinen van Hitland.

Het is een mooie plek om met elkaar te zijn en wat fijn dat Ben en Elly Laar dat hebben kunnen regelen voor ons.
Om 17:00 uur werden we verwacht.
We kwamen aan op een gezellig kaarsjespad – hoeveel het er waren weten we niet, maar het waren er heel veel. De vuurkorf stond ook gezellig aan.

Met een hapje en een drankje met bittergarnituur werden we verwelkomd. Nadat iedereen binnen was gedruppeld deed Elly Hoogeveen een toespraak over de ins en outs van het ouderinitiatief.

Dat de bouw goed gaat en er wordt verwacht dat onze appartementen voor de zomer klaar zijn. Ook stelde ze Marion aan ons voor – onze nieuwe teamleidster.

De familie van het ouderinitiatief wordt zo steeds completer. En op die avond hebben we nog kennis gemaakt met Fleur en haar ouders, een nieuw woongenootje.

Toen daarna hebben we geproost met champagne en deed Marion een voorstel praatje – erg leuk haar te leren kennen.  De heaters die geregeld waren door Karin deden goed z’n werk om ons warm te houden. Er was een soepenbuffet met pompoensoep, tomatensoep en erwtensoep; voor iedereen was er een smaakje bij. Er waren ook broodjes knakworst, dat smaakte ook heel erg goed erbij.

 

 

Na een hoop gezelligheid kwam er rond half 7 een einde aan de nieuwjaarsreceptie.

De complimenten voor ons allemaal voor zo geslaagde avond. We hebben weer leuke herinneringen gemaakt met elkaar.

Groetjes van Janita en Iris.