Zwemmen doet vrolijk stemmen

Zaterdag 14 april 2018, een mooie, zonnige dag en dat maakt zwemmen extra leuk – ook al is het dan voornamelijk in het binnenbad.
Om 13:45 uur verzamelen bij zwembad De Lansingh in Krimpen a/d IJssel en dan met z’n allen zo rond 14:15 naar binnen. Naast een groep bewoners waren er ouders, grootouders, familie en begeleiders bij die allemaal stonden te popelen om ook te mogen zwemmen πŸ˜‰ . Nou, eerlijk is eerlijk, enkele ouders/begeleiders gingen daadwerkelijk stoer mee het zwembad in. De anderen waren neergestreken op het binnenterrasje met comfortabele plastic stoelen πŸ™‚ om toezicht te houden. Over de temperatuur en de luchtvochtigheid op het terrasje viel niet te klagen; koud hebben we het er zeker niet gehad πŸ˜› !
Hoe leuk is het om te zien dat de groep zwemmers zich uitstekend vermaakten. Van de glijbaan, lekker dobberen in de stroomversnelling, met z’n allen ontspannen in het bubbelbad – alle delen van het zwembad werden verkend.

En dan gaat de tijd snel, want na 90 minuten werd er omgeroepen dat het zwembad om 16:00 uur ging sluiten. Mocht de pret niet drukken, zwemmen is intensief en dan word je best moe. Afspoelen, afdrogen en omkleden maar om daarna met z’n allen nog een drankje te doen in de kantine van het zwembad.

Opnieuw een zeer geslaagd uitje – op naar de volgende!

Hieronder enkele foto’s van ons zwem-uitje.
(klik op de foto voor een vergroting)