Nieuwjaarsborrel 2018!

Locatie: De Amateurtuinder, Margrietveld 15 in Nieuwerkerk aan den IJssel

De eerste ontmoeting in dit jaar nadat wij met Jeu de Boules 2017 hadden afgesloten.
De tuinderij locatie is erg mooi maar ook wel ijskoud in de winter.
Door een groep ouders die enorm hun best heeft gedaan om het niet een TE ijskoude onderneming te laten worden werd een partytent en warmtebranders geplaatst.
De catering die steeds meer een gelikte ondernemingsvorm lijkt te krijgen, geeft onze grote groep de mogelijkheid tot een goed gevulde buik en verlekkerde koppies.
Hieronder wat foto’s van het eten en de groep.

Je merkt dat wij steeds meer en meer een eenheid vormen.

Er ligt gewoon slechts nog 1 ding te wachten: de eigen locatie.
Die steeds lokkend dichterbij lijkt te komen en zich daarna weer wat verschuilt in en naar de toekomst.

Niet alleen de catering maar ook de creatieve kant komt meer en meer in het zicht. De
jongeren laten steeds meer zien dat er genoeg variatie is wat er straks bij elkaar komt te wonen. Ieder zijn eigen appartement maar veel mogelijkheid om jezelf te kunnen etaleren en te delen.
Muziek, zang, dans, koken en bakken, speechen, schrijven en fotograferen en vast nog meer gaven kunnen ze onder één dak brengen. De gemeenschappelijke ruimtes zullen veel gebruikt worden.
Dit voel je ook bij de bijeenkomsten, de kat uit de boom kijken is meer en meer voorbij. We leren mekaar stap voor stap meer kennen. De dingen die goed gedurfd worden en de dingen die wat angstig maken. Die openheid geeft straks zo’n gigantisch verschil in het wonen dat dat de teleurstelling van steeds moeten wachten misschien wel enorm compenseert. Dit is nu nog moeilijk over de lippen te krijgen maar het helpt wel deze positieve bijeenkomsten. De bodem wordt steeds meer gelegd, een menselijk fundament om straks een goede woonvorm te hebben.
En dat pakt niemand ons niet af.
De start van een Nieuw Jaar met weer veel creatieve ontmoetingen.
Wie weet zijn er nog meer nog net niet ontdekte talenten schuilend in dit nieuwe jaar en vliegt de tijd.