Rijswijkse Recreatiemiddag…

Even leuk en gezellig met zoveel mogelijk bewoners een middag met elkaar doorbrengen. Dat was de opzet, en dat werd georganiseerd.
Zondag 5 maart was het zover en na wat voorbereidende werkzaamheden waren we om 14:00 uur welkom op kantoor bij Logicalis SMC in Rijswijk – het bedrijf waar de vader van Alex werkt.
Wow, wat hebben ze daar een leuke kantine!! Het is net of je bij een McDonalds binnen stapt, ze hebben een muur met een levensgrote foto van een McDonalds-balie. Net echt en heel erg leuk!

Het is een grote ruimte waar oa. een flipperkast staat, een tafelvoetbalspel, een tafeltennis-tafel, een pooltafel en een dartbord.
Genoeg te doen dus. Er werd gestart met een Ice Age film van 30 minuten. Had niet langer hoeven duren, de aandacht verslapt toch al snel.

Maar een spelletje stoelendans met wat coole muziek, dat lijkt misschien kinderachtig maar is gewoon leuk! Iedereen deed mee, zelfs de ouders bleven niet langs de kant staan.

En daarna gewoon lekker doen waar je zin in hebt. Dus beetje met een keu aan de pooltafel aan de slag (wel voorzichtig aub!!), potje tafeltennissen, een wedstrijdje tafelvoetbal en een game of darts – er werd overal goed gebruik van gemaakt. Alleen de flipperkast werkte niet, maar dat mocht de pret niet drukken, genoeg andere dingen te doen!

Om 16:30 opruimen en werd er huiswaarts gekeerd na een leuke, gezellige middag. Zeker voor herhaling vatbaar!

Met dank aan Logicalis SMC en iedereen die deze middag mogelijk heeft gemaakt!

Stoelendans!
Potje poolen!
Iedereen kan poolen met een beetje hulp
Tafelvoetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *