Jurassic MidgetGolf in Gouda

Vandaag was het midgetgolfdag in Jurassic Golf Adventure Park in Gouda voor een groepje van onze jongeren! En hoewel de weersverwachting rond 15:00 uur twijfelachtig was mogen we best van geluk spreken dat we slechts 2x kort lichte miezerregen hebben gehad. Maar de pret was er niet minder om!

Een hele mooi 18-holes midgetgolfbaan die in Jurassic Park thema is opgezet: het ziet er allemaal erg mooi uit met dinosaurussen, een heuse grot, een Jeep die half in het water hangt en een trekpont om een stuk water over te steken.
En de golfbanen lopen daar kris-kras doorheen; heel mooi en leuk allemaal.

Bovenaanzicht Jurassic Golf Park Gouda

Bij aanvang werden de golfclubs en gekleurde ballen uitgedeeld zodat er geen misverstanden konden ontstaan wie met welke bal aan het golfen was.
Het was niet erg druk op de golfbaan en dat was prettig want er werd fanatiek gegolfd en wachten is moeilijk, dus iedereen kon op eigen tempo de 18 holes afwerken; helemaal goed!

Nu kan het natuurlijk gebeuren dat je gekleurde golfbal in het water terecht komt als je net niet hard genoeg geslagen had. Maar gelukkig was Ron er dan om de helpende arm te bieden en de bal uit het water te halen (Ron, er stond een “ballenhengel” klaar, maar goed, een arm werkt natuurlijk ook….)

Na dik een uur waren alle holes van makkelijk tot moeilijk succesvol voltooid en was iedereen wel toe aan een drankje, waarna een ieder weer huiswaarts kon keren.

Wederom een zeer geslaagde middag, kijk maar naar de foto’s hieronder!
(klik op de foto voor een vergroting)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *